Bij Paul’s snacks en broodjes

Bij Paul’s snacks en broodjes werken we continue aan de verbetering van onze service en ons aanbod. Daarbij is uw feedback belangrijk!

Bent u tevreden over Paul? We waarderen het als u uw reactie wilt achterlaten, maar ook als iets niet naar wens was of niet helemaal goed ging horen we het graag. Natuurlijk het liefst face-to-face, zodat we het samen meteen op kunnen lossen.

Gezellig dat u bij ons was. Graag tot ziens en tot een volgende keer bij de gezelligste en lekkerste snackbar van Haren.


The Vaping Dutchman
The Vaping Dutchman
23:16 03 Sep 19
Nette en schone cafetaria met zelf gemaakte snacks. De eierbal en bamibal zijn erg lekker. Vandaag 18sept weer eens langs geweest en heb nu eens kritisch gekeken. Zeker na sommige reviews over het jonge personeel. Als Paul er zelf is dan word ik vriendelijk geholpen. Keurig zelfs. Natuurlijk is er een verschil als de baas afwezig is. Logisch toch, we zijn zelf ook jong geweest? Verbeter tip, na de afschaffing van het plastic tasje wordt het nu tijd om van de plastic bakjes over te stappen op afbreekbare rijst bakjes. Die zijn binnen een week verteerd. Maar eigenlijk kan ik weinig opmerken,Lees meer
madelief van het hek
madelief van het hek
17:48 29 Aug 19
Slechtste ervaring ooit! Ik bestelde voor mezelf en de kids patat. 25 minuten later komt er een zeer onvriendelijke puber jongen naar ons toe. 'Sorry, frietuur pan ligt er even uit. Geen idee hoe dat komt. Geen patat dus. Helaas.' Ik wil samen met de teleurgestelde kids de zaak uit lopen, roept diezelfde medewerker ons na: 'Hé! Jullie! Jullie zijn vergeten te betalen! Jullie hebben gebruik gemaakt van onze stoelen en hebben naar onze muziek geluisterd!' Niet normaal! geen patat gekregen, toch nog 3,50 moeten betalen omdat we zogenaamd gebruik hebben gemaakt van de muziek en de stoelen! insane!Lees meer
Natascha Meulema
Natascha Meulema
19:24 10 Aug 19
Je treft het niet meer vaak, maar hier is de klant koning. Door de goede bezetting hoef je niet lang op het eten te wachten. Eten is van goede kwaliteit. Gezellige sfeer!
Leuke Linden
Leuke Linden
19:43 05 Aug 19
Leuk adres, uitgebreide menukaart. Snacks maar ook verschillende belegde broodjes
Jelle Schaap
Jelle Schaap
15:39 28 Jul 19
Aardig personeel en goede patat. Je kon lekker zitten op de bank buiten.
Patrick Wind
Patrick Wind
21:14 20 Jul 19
Zeer vriendelijk personeel! Ook het eten is zeer goed en de hygiëne zeer netjes!
Bram van der Linden
Bram van der Linden
08:39 14 Jul 19
Echt super lekkere Groningse verse patat en goeie mayo
Jeroen van der Meer
Jeroen van der Meer
17:21 03 Jun 19
Uitstekende eierbal. Ik heb genoten. Een extra onder waard om hier de eierbal te eten. Niet een ei in een kroket maar echte ambachtelijke ragout. Lucht pittig van smaak. Heerlijk.
kimberley de munck
kimberley de munck
09:25 02 Jun 19
Erg lekker eten. Veel verschillende soorten! Aanraders zijn de aarbeienschelpjes en bananensoesen! In mijn ogen in elk geval ;) Vriendelijk personeel en je kan er even lekker zitten.
g.h. rietveld
g.h. rietveld
15:02 22 May 19
Waar is Paul in het weekend? In 10 jaar zowel bediening als kwaliteit ernstig gedevalueerd Lijkt wel samenscholing Vindicat losers Tafels worden nooit schoon gemaakt Jammer snel geld verdienen met pubers in dienst en slappe hap Wij haken na tien jaar af!
C
C
16:54 06 May 19
Altijd heerlijk en vers eten en niet te vergeten leuk personeel👍
Gerard Loos
Gerard Loos
19:56 10 Apr 19
Gezellige sfeer op een vrijdagavond Vriendelijk personeel en lekker en een uitgebreide menuekaart. Leuke en ontspannen sfeer daar!
Marco Zonnevijlle
Marco Zonnevijlle
14:19 23 Mar 19
Lekere milkshake vers gemaakt
Sander Wieringa
Sander Wieringa
18:23 17 Mar 19
Goed eten en zeer aardige personeel 👍
mariel haantjes
mariel haantjes
17:19 11 Jan 19
Heel vaak geen volledige bestelling, verkeerde saus of iets heel anders erbij en vandaag zure ragout om de eierballen. Waar we eerder al ijs en ijskoude hebben gehad in de zaak. Vaak teruggekoppeld en werd dan opgelost door de uiterst vriendelijke eigenaar, maar de maat is nu vol. Helaas na vandaag zijn ze een trouwe klant die elke vrijdag kwam kwijt. Te vaak misgegaan. Bij drukte kunnen ze het niet overzien vooral als de eigenaar en niet is. Helaas, jammer, ons zijn ze kwijt. Meenemen is niet aan te raden, verkeerde of ijskoude bestellingen aldaar om direct op te eten worden netjes opgelost. Dan is het prima. Maar voor nu zonde van het geld en een hoop ergenis omdat het voor de zoveelste keer niet in orde was.Lees meer
Tjerk Bos
Tjerk Bos
17:45 03 Jan 19
De bediening is hier top, net als de sfeer in het geheel alhier. Een aanrader om hier eens lekker te smikkelen en te smullen.
Jan Jager
Jan Jager
00:30 21 Nov 18
Een nette snack en eetcounter, waar je snel geholpen word. Vooal heengaan , en met eigen proef op de som kennis maken. Jong en coole bediening, eigenaar is vette formule 1 venaat en houd van een kort gesprekje als de omstandigheden kwa drukte het toelaat.
Bekijk alle beoordelingen